CUM COMAND CAND VIN IN MAGAZIN!

Repere necesare pentru a da comanda:
Pentru a comanda este suficient sa sunati la nr. de telefon: 0743 540 480 sau 0236 311 379.
Masuratorile sunt gratuite – pentru aceasta se va deplasa persoal specializat la fata locului unde se vor stabili detalii cum ar fi: modelul, culorile, accesoriile etc.
Pretul se va confirma ulterior masuratorii prin telefon – in cazul in care va intereseaza, trebuie sa reveniti la magazin unde se va face un contract. Termenul de executie este de 15 zile de la semnarea contractului. Avansul pentru preluarea comenzii e cca 30 % din valoarea totala. Diferenta se plateste la livrare.
Transportul este gratuit.

Spatiul in care traim e definit prin trei dimensiuni.
Orice schita se va face in baza acestei axiome. Cotele sunt date in milimetri. Se va tine cont de grosimea materialelor, de tolerante la fronturi usi, sertare.
In cazul in care dimensiunile (cotele) unei comenzi se schimba fata de contractul initial, acest lucru se va comunica in maxim 48 de ore, costurile modificarii regasindu-se in valoarea totala a contractului.
Pentru calcul pret e deajuns sa veniti la magazin cu cotele exterioare, sa alegeti materialele, accesoriile. Se poate aduce si o fotografie sau o referinta a unui produs care va place. Pretul se va comunica pe loc.

Vino si vezi, te asiguram ca vei fi multumit!